ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ» (vid)


Εκείνος που την ήθελε περισσότερο πανηγύρισε τη νίκη στο «Δημήτρης Τόφαλος», όπως εξήγησε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Άρης Λυκογιάννης.

Οι νησιώτες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Προμηθέα Πατρών, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 47χρονο τεχνικό να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήρθαμε στην Πάτρα χωρίς το αναπληρωματικό μας «5άρι» και θεωρώ ότι ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ στο 1’ του αγώνα επηρέασε την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ήμασταν λίγοι και αριθμητικά. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό, κάτι που όταν το κάνουμε μας δίνει αυτομάτως αβαντάζ σε οποιοδήποτε γήπεδο και κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας έπαιξε δυνατή άμυνα στο όριο του φάουλ κι εμείς δυστυχώς δεν αντιδράσαμε. Τουλάχιστον διαχειριστήκαμε στο τέλος, με κάποια εύστοχα περιφερειακά μας σουτ, το ότι δεν αφήσαμε τον Προμηθέα να καλύψει το σκορ του πρώτου γύρου. Τη νίκη την πήρε τελικά αυτός που την ήθελε περισσότερο».

Τους παίκτες των «θαλασσί» στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ρουπ Αχόνεν, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς καταρρεύσαμε και αφήσαμε τον Προμηθέα να παίξει το παιχνίδι του και να πετύχει πολλά εύκολα καλάθια».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *