ροή ειδήσεων

Συνετρίβη από τους 10 της Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός στην Πόλη


Ήττα με 1-4 και οδυνηρός αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Europa League

Μία μοναδική ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League πέταξε στα σκουπίδια ο Ολυμπιακός, καθώς παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 39' ηττήθηκε από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 3-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς ήδη στο 22ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των Τούρκων, με τον Αμπουμπακάρ να σκοράρει με κεφαλιά στο 10ο λεπτό και τον Μπάμπελ με σουτ μέσα από την περιοχή στο 22', σε δύο φάσεις όπου ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού φέρει ευθύνη.

Ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 31', με τον Ελιουνούσι με εντυπωσιακό γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση, που κόντραρε και στον Αντριάνο, να μειώνει σε 2-1, και τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν πλέον ένα γκολ για να πάρουν σκορ πρόκρισης.

Και στο 39' ήρθε η φάση που θα μπορούσε να έχει κρίνει το παιχνίδι: ο Αμπουμπακάρ χτύπησε με το κεφάλι εκτός φάσης τον Ρέτσο και ο διαιτητής, κατόπιν συνεννόησης με τον τέταρτο, τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Μπεσίκτας με παίκτη λιγότερο.

Όμως παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα και την πίεσή του, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, και μόνο στο 58' έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Φορτούνη να προσπαθεί να “κρεμάσει” τον γκολκίπερ της Μπεσίκτας από μακριά με εκτέλεση φάουλ, και τον Φάμπρι να απομακρύνει με υπερένταση.

Αυτό που δεν έκανε ο Ολυμπιακός, το έκαναν τελικά οι Τούρκοι, και μάλιστα δις: στο 75' ο Μπάμπελ με συρτό διαγώνιο σουτ νίκησε και πάλι τον Λεάλι, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ενώ στο 84' ο Τοσούν εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Ταλίσκα για να γράψει το τελικό 4-1, με το οποίο η Μπεσίκτας προκρίθηκε πανηγυρικά στους 8 του Europa League, ενώ ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο εξής στις υποχρεώσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *