ροή ειδήσεων

Σε ποσοστό 92% εγκρίθηκαν Απολογισμός και Προϋπολογισμός των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου


Χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε τελικά η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου. 

Στην Γενική μας Συνέλευση παρευρέθη ο Πρόεδρος του ΕΚΡ, κ. Χατζησάββας Σάββας, ο οποίος κατά την έναρξη απεύθυνε λόγο στα μέλη μας δηλώνοντας άκρως ικανοποιημένος με την ενεργό και πλούσια δράση του Σωματείου μας επισημαίνοντας βέβαια τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Ύστερα το λόγο πήρε ο Πρόεδρος από τον οποίο παρουσιάστηκε, ο πλούσιος Διοικητικός Απολογισμός (η δράση) του Σωματείου για το έτος 2016 και το Σχέδιο Δράσης με τις διεκδικήσεις που προβλέπει για το έτος 2017. Ο Ταμίας από μεριάς του παρουσίασε αναλυτικά τον Οικονομικό Απολογισμό 2016 (έξοδα που πραγματοποιήθηκαν), την έκθεση της Εξελικτικής επιτροπής και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό (προβλεπόμενα έξοδα) του έτους 2017.

Μετά την παρουσίαση των παραπάνω τοποθετήθηκαν όσοι συνάδελφοι το επιθυμούσαν και προχώρησαν στην κοπή πίτας και το ψήφισμα έγκρισης του Απολογισμού και Προϋπολογισμού.

Τα μέλη τελικά ενέκριναν τον Διοικητικό & Οικονομικό Απολογισμό 2016 καθώς και Οικονομικό Προϋπολογισμό 2017 του Σωματείου μας σε ποσοστό 92%. Το ποσοστό έγκρισης μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού μας απέδειξε για ακόμα μια φορά, ότι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι εμπιστεύονται το Σωματείο μας και αναγνωρίζουν το έργο δύσκολο έργο μας.


Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε