ροή ειδήσεων

«ΓΥΡΝΟΥΝ» ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΡΧΕΣ –Η «αλήθεια» για το Audi R8 με τις βουλγαρικές πινακίδες


Από χθες, πολλοί διερωτώνται αν υπήρξε κόντρα μεταξύ της μοιραίας Porsche και του Audi R8 που σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει τον Υπάτιο Πατμάνογλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Οι αρχές, ψάχνουν να βρουν εάν πράγματι υπήρχε κόντρα στο δρόμο ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Και για αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές γυρνούν στις κάμερες που βρίσκονται 15, 30 και 40 χιλιόμετρα πίσω από το σημείο του δυστυχήματος για να διαπιστώσουν αν πράγματι τα δύο αυτοκίνητα έκαναν «αγώνα» μεταξύ τους.

Θυμίζουμε πως ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη γυναίκα και το παιδάκι του, στις δηλώσεις του είπε πως υπήρχε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi R8, το οποίο μάλιστα ο οδηγός του, έκανε όπισθεν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, τον πλησίασε ζητώντας του να τον βοηθήσει!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:



Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο μοιραίος πατέρας: «…Πήγαινε πάνω από 300 (Χλμ). Αυτό το αυτοκίνητο, πηγαίνει 330. Και ήταν κι ένα R8 από πίσω του που πρέπει να πατιόντουσαν. Γιατί όταν βγήκα, είδα το R8 να κάνει όπισθεν και ήρθε στην μεριά μου. Βγήκε το παιδί και μου λέει εάν χρειάζομαι βοήθεια. Άδειος δρόμος, δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν το ξέρω, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή να έτυχαν και οι δύο στο δρόμο. Το R8 ήταν ένα ποντικί, με ξένες πινακίδες, νούμερα βουλγάρικα. Αυτός ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό παιδί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός, 24 – 25 ετών. Σταμάτησε και μου λέει να με βοηθήσει, εάν χρειάζομαι κάτι. Έκλαιγε το παλικάρι…».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *