ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη βόμβα: Σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8 που φέρεται πως εμπλέκεται στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας!


Σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8 για το οποίο είχε κάνει λόγο ο Υπάτιος Πατμάνογλου, πως βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος στην Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά τη μοιραία στιγμή.

To θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας, το οποίο στέρησε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές οι οποίες προχωρούν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ήταν η τραγική φιγούρα, ο οποίος μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε και γυναίκα και παιδί, είχε μιλήσει για ένα Audi R8 που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας λίγο μετά το τροχαίο. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει:

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν» (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε «χρειάζεσαι βοήθεια»… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Σύμφωνα με τα βίντεο όντως 8 λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic ένα R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το Audi ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες. Ο ποδοσφαιριστής πάντως αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *