ροή ειδήσεων

Έκλεψε ακόμη και τα... χάπια από δυο σπίτια στη Ρόδο


Ο 23χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την διπλή διάρρηξη που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης και συνελήφθη

Όλα δικά τους τα ήθελε ο νεαρός που διέρρηξε δυο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα στην πόλη της Ρόδου αφού, εκτός από τα υπόλοιπα κλοπιμαία, δεν δίστασε να αρπάξει ακόμη και τα... ναρκωτικά χάπια που κατείχαν νόμιμα οι ιδιοκτήτες! Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ήταν και χασισοκαλλιεργητής.

Ο 23χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την διπλή διάρρηξη που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο σπίτι του οι δυο τηλεοράσεις που είχε κλέψει, αλλά εντοπίστηκε και ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα που χρησιμοποιούσε ως κρυψώνα.

Μέσα σε αυτό, βρέθηκαν τα 90 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια που είχε αρπάξει από τα σπίτια, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που προερχόταν από το ένα και μοναδικό δενδρύλλιο που καλλιεργούσε στο χώρο! Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπή, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

protothema


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *