ροή ειδήσεων

Πόσους μήνες θα πρέπει να περάσουν για να μαζευτούν κομμένα κλαδιά;


Φανερά αγανακτισμένος δείχνει ένας συμπολίτης μας, με αφορμή κάποια "κακώς κείμενα" στην πόλη της Ρόδου, και

τα οποία δείχνουν την αδιαφορία των υπευθύνων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική επιστολή που μας απέστειλε. Και να τι ακριβώς τι επισημαίνει:

Αφόρητη πλέον έχει καταντήσει η κατάσταση στην περιοχή Ροδίνι και Καρακόνερο από την μία πλευρά με τις συνεχείς φωτιές και την ρύπανση των ΡΟΜΑ που συνεχίζουν την παραβατική συμπεριφορά τους με κλοπές και παρόμοιες πράξεις και παρά τις διαβεβαιώσεις των υπεύθυνων - ανεύθυνων για απομάκρυνση, καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, δυστυχώς φθάνουν νέα "καραβάνια".



Η άλλη πλευρά είναι το... "κατόρθωμα" του Δήμου που μετά από παρακλήσεις να «κουρέψουν» τα δέντρα που μετέτρεπαν σε ζούγκλα τους δρόμους κατάφεραν να κόψουν τα κλαδιά και εδώ και δύο μήνες τα έχουν παρατήσει εξαφανίζοντας τα δύο υποβαθμισμένα και βρόμικα πάρκα στο Καρακόνερο! Και φυσικά αυτά τα... βουνά κλαδιών "αναμένουν" ένα σπίρτο ή ένα τσιγάρο για να γίνει μπουρλότο όλη η περιοχή και τα γύρω σπίτια.



Να σημειωθεί ότι, έχει ειδοποιηθεί ο Δήμος και η Υπηρεσία, δήθεν, Πρασίνου που μόνο στα χαρτιά και στην μισθοδοσία ίσως υπάρχει, αλλά κανείς δεν έρχεται να τα απομακρύνει. Μήπως θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη δημοτική αρχή για να καθαριστεί η περιοχή;
Φαίνεται, όμως, πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε πλέον ΤΙΠΟΤΑ. Και ο Γολγοθάς μας θα συνεχιστεί άγνωστο ακόμη για πόσο καιρό!




Φυσικά, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη περιοχή. Κι άλλα πάρκα είναι υποβαθμισμένα, και μάλιστα ορισμένα απ΄ αυτά θυμίζουν... ζούγκλα από τα αγριόχορτα που έφτασαν στο ένα μέτρο ύψος! Όπως, για παράδειγμα, το όμορφο πάρκο δίπλα στην Τάφρο και το Στάδιο, που αποτελούν ντροπή για τους τουρίστες εκείνους που κατεβαίνουν για να πάνε στο λιμάνι. Εκτός κι αν περιμένουν τον... Ταρζάν για να τα καθαρίσει!


ΑΥΤΑ, λοιπόν, μας έγραψε ο συντοπίτης μας, και καλό θα είναι να πάει κάποιο συνεργείο να δει πώς μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα που επισημαίνονται στην επιστολή, γιατί σίγουρα έχει απόλυτο δίκιο.




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *