επικαιρότητα

Ρόδος: Δυναμική διαμαρτυρία απο κατοίκους του Αγίου Νικολάου κατά της ΔΕΔΔΗΕΔυναμική ήταν η διαμαρτυρία των κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Νικολάου, χθες το μεσημέρι, μπροστά στο παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ, κατά της δημιουργίας του υποσταθμού που σχεδιάζει η ΔΕΔΔΗΕ.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Θωμάς Σωτρίλλης και Γιάννης Φλεβάρης, οι πρώην δήμαρχοι Στάθης Κουσουρνάς, Μάνος Κόκκινος και Χατζής Χατζηευθυμίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων στο δ.σ Στράτος Καρίκης και Γιώργος Υψηλάντης, η περιφερειακή σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ψυλλάκης, Γιάννης Γιαννακάκης και Ευαγγελία Παναή καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής. Ολοι δήλωσαν την υποστήριξη τους στον αγώνα του ΑΠΟΠΕΣ και ζήτησαν να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων της Ρόδου. Η πρόεδρος του ΑΠΟΠΕΣ Λίτσα Γαλανού διάβασε ψήφισμα που θα διαβιβαστεί στους αρμοδίους.
Το θέμα τέθηκε, ακόμη για μια φορά, στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε χθες το απόγευμα. Τοποθετήθηκαν οι επικεφαλής της μειοψηφίας κατά της δημιουργίας του υποσταθμού στον Αγιο Νικόλαο ενώ ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος επεσήμανε ότι υπάρχει απόφαση του Στε που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους. Συμφωνήθηκε να συγκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα η διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία και θα αποφασίσει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Μεταξύ άλλων θα ζητηθεί η γνωμοδότηση του ΤΕΕ Δωδεκανήσου ως προς την νομιμότητα της άδειας για τον υποσταθμό ενώ θα αποσταλεί και φάκελος στον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό.

ert

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης