ροή ειδήσεων

Αυτή είναι είσοδος γηπέδου; Και μάλιστα ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι ο Φοίβος Κρεμαστής;


Τελικά ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, και στην Κρεμαστή παρατηρείται αυτή η αδιαφορία των αρμοδίων να επιλύσουν κάποια καθημερινά προβλήματα αλλά και προβλήματα που μπορούν να αποτελέσουν αιτία για να κινδυνέψουν, ανά πάσα στιγμή, κάποιοι συνάνθρωποί μας. Κι όλα αυτά τη στιγμή που σε άλλες περιοχές του νησιού μας, παρατηρείται οργασμός έργων κάνοντας ευκολότερη τη ζωή των κατοίκων.


Στην Κρεμαστή, λοιπόν, ούτε την είσοδο του γηπέδου δεν μπορούν να φτιάξουν, και μάλιστα τη στιγμή που από εκεί περνούν καθημερινά εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι, αθλητές και φίλαθλοι.
Και βέβαια είναι φυσικό να υπάρχουν δικαιολογημένα παράπονα αλλά κι εύλογα ερωτήματα, όπως το γεγονός ότι, όχι μόνο ο Φοίβος δεν έχει διαμαρτυρηθεί (εγγράφως) για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι σύλλογοι της Κρεμαστής, αφού είναι γνωστό ότι στο γήπεδο αθλούνται δεκάδες παιδιά που κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα!


«Έχουμε βάλει τον αυτόματο πιλότο και η Κρεμαστή πάει από... μόνη της», μας είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της Κρεμαστής, ο οποίος μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει στην είσοδο του γηπέδου:

















http://topika-nea.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *