ροή ειδήσεων

Τουρκική πρόκληση στη Ρόδο την ώρα της επίσκεψης Παυλόπουλου


Την ώρα της επίσκεψης του Προκόπη Παυλόπουλου στη Ρόδο, επέλεξε η Τουρκία για να προχωρήσει σε μια νέα πρόκληση στο Αιγαίο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Ζαμπέτουλας)


Για άλλη μια φορά οι Τούρκοι δείχνουν ότι δεν σέβονται ούτε τους θεσμούς, ούτε τους τύπους. Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατευθυνόταν προς τη Ρόδο, σημειώθηκε μια ακόμη σκληρή αερομαχία νοτιοανατολικά της Ρόδου ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά μαχητικά.


Μια τετράδα τουρκικών μαχητικών, συνοδευόμενη από δύο ακόμα οπλισμένα F-16 επιχείρησε να στήσει σκηνικό έντασης. Αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους κανόνες.

Παράλληλα το ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ», βάζει ρότα για το Βόρειο Αιγαίο, ενώ η Τουρκία δεσμεύει περιοχή βόρεια της Πάφου στη Κύπρο για να κάνει ασκήσεις.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφερόμενος στην άμυνα των ελληνικών νησιών έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα, καλώντας την να αφήσει την «καραμέλα» της αποστρατικοποίησης των Δωδεκανήσων υπενθυμίζοντας την πρόβλεψη του χάρτη του ΟΗΕ που δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα της προληπτικής άμυνας απέναντι στη διαρκεί τουρκική απειλή.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *