ροή ειδήσεων

Τραυματίστηκε οδηγός μοτοποδηλάτου στην Κρεμαστή


Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 6,30 το πρωί, στην Κρεμαστή, και συγκεκριμένα στην οδό Ικάρων, στο ύψος

της διασταύρωσης με το Δημοτικό Σχολείο, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι αλλά και σε άλλα μέρη του σώματός του ένας οδηγός μοτοποδηλάτου (γύρω στα 50).

Αν και δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, εν τούτοις κάποιοι δεν αποκλείουν το γεγονός ότι, είτε το μοτοποδήλατο να εξετράπη της πορείας του, είτε κάποιο άλλο όχημα να το εμβόλισε και να πέταξε τον οδηγό στο οδόστρωμα, και ειδικότερα στην άκρη του δρόμου όπου υπάρχουν χόρτα, και φυσικά στη συνέχεια να τον εγκατέλειψε.

Σε κάθε περίπτωση, κάποιοι που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο του ατυχήματος και πήγαιναν στις δουλειές τους, διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, γι΄ αυτό άλλωστε κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό του μοτοποδηλάτου στο Νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας. Και βέβαια, όλοι εύχονται ο άνθρωπος να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

*** Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για έναν υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος κατευθυνόταν προς το κέντρο της Κρεμαστής, και στο σημείο εκείνο του δρόμου ξέφυγε της πορείας του ανετράπη, μ΄ αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.







http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *