ροή ειδήσεων

Στεφανίδης: «Η συμπεριφορά του διαιτητή ήταν πολύ προκλητική»


Ο προπονητής του Ιάλυσου Μάρκος Στεφανίδης μίλησε στο SDNA, με αφορμή την διαιτησία του ρέφερι Γκάμαρη στον χτεσινό εντός έδρας ήττα της ομάδας του (2-1) από τον Εργοτέλη, ενώ αναφερόμενος στην φάση του πέναλτι υποστήριξε ότι η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ρίκκα και όχι στο χέρι του.



Καυστικές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή του Ιάλυσου Μάρκου Στεφανίδη για την διαιτησία στην συνέντευξη Τύπου, όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Νιώθω σαν να έχω ένα κόκκινο φαναράκι και έρχονται και ασελγούν πάνω μου» . Ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου μίλησε στο SDNA για την φάση της αποβολής του Παφιάκη την οποία και χαρακτήρισε ως άδικη, ενω ανέφερε ότι .

«Νιώθω σαν να έχω ένα κόκκινο φαναράκι και έρχονται και ασελγούν πάνω μου»


Ο διαιτητής στο β΄ μέρος ήταν 100- 0 υπέρ του Εργοτέλη;

«Αυτή είναι η άποψη μου και βλέποντας όλο το βίντεο του παιχνιδιού, αλλά και όσοι ήταν στο γήπεδο είχαν την ίδια άποψη. Την ίδια άποψη είχα και από τον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα».

Τι σας είπε ο διαιτητής;

«Είχε πάει ο Γενικός Αρχηγός στα γραφεία των διαιτητών, και του είπε ο διαιτητής οι παίκτες να προσπαθούν να μην ακουμπούν τους αντιπάλους τους στην περιοχή, γιατί αμέσως θα δώσει πέναλτι, και έκανε ειδικά συστάσεις στην δικιά μας ομάδα».

Στις δηλώσεις σας στην συνέντευξη Τύπου, κάνετε λόγο για κάποιο παράγοντα, σε ποιόν αναφέρεστε;

«Αναφέρομαι στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, που του είπε αυτό το πράγμα».

Η ομάδα σας τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, θεωρείται δίκαιη την αποβολή;

«Όχι. Η πρώτη κάρτα είναι δίκαιη, ενώ όσον αφορά την δεύτερη κίτρινη δεν είναι, εξέλιξη η οποία καθόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ροή του αγώνα, γιατί αναγκαστήκαμε να οπισθοχωρήσουμε και οποιοδήποτε μαρκάρισμα κάναμε με ψηλά τα χέρια έξω από την περιοχή, τα έδωσε φάουλ υπέρ των αντιπάλων. Ψαχνόταν συνεχώς μέσα στην περιοχή μας, με αποκορύφωμα την φάση του 92΄, στην οποία δεν ήταν σίγουρος και υπέθεσε ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι, ενώ δεν χτύπησε ».

Ήταν στημένος πιστεύετε ο διαιτητής;

«Η συμπεριφορά του ήταν πολύ προκλητική προς την δική μας ομάδα, καθώς μας έχει ξαναπαίξει στο γήπεδο μας, όπου δεν ήταν τόσο προκλητικός, αλλά είχε μια αρνητική διάθεση εναντίον μας».

Η γνώμη σας για την φάση του πέναλτι όπου και έγινε το 1-2

«Η φάση για την οποία μιλάει ο διαιτητής, ισχυρίζεται χέρι του Ρίκκα. Γνωρίζοντας το ήθος του συγκεκριμένου παίκτη ο οποίος έχει αγωνιστεί για χρόνια στα γήπεδα της Α΄Εθνικής, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ενώ σε άλλο παιχνίδι με την Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική, ο παίκτης είπε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του και το παραδέχτηκε».





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *