επικαιρότητα

Mάχη για να κρατηθεί στην ζωή η ΑρλέταΣυνεχίζεται ο αγώνας για την Αρλέτα που μετρά πλέον δύο μήνες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Κωνσταντινοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Η ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μαζί με έμφραγμα στις αρχές Φεβρουαρίου. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, χωρίς εμφανή σημάδια βελτίωσης.

Η ιατρική ομάδα παρακολουθεί επί 24ωρου βάσεως την κατάσταση της υγείας της για την οποία προσεύχονται καθημερινά οι ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι. «Έχει βγει από τα μηχανήματα. Είναι ξύπνια και αναπνέει μόνη της. Ωστόσο οι θεράποντες γιατροί δεν κρίνουν σκόπιμη τη μεταφορά της -προς το παρόν- από τη ΜΕΘ σε κανονικό δωμάτι», είπε στην εφημερίδα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Μιχάλης Κούρτης.


Το έμφραγμα έχει κάνει μεγάλη ζημιά στον οργανισμό της και δεν επέτρεψε στους γιατρούς να επέμβουν και να τοποθετήσουν stent. Η φαρμακευτική αγωγή ήταν και παραμένει ο πιο σημαντικός σύμμαχος των γιατρών που δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης