επικαιρότητα

Ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν χάος σε αγώνα ποδηλασίας [photos & vids]


Ισχυροί άνεμοι που έφταναν μέχρι τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, εκσφενδόνισαν τους αθλητές από τα ποδήλατά τους και ανάγκασαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν έναν διεθνή αγώνα ποδηλασίας στη Νότια Αφρική.

Ο όλεθρος στον Ποδηλατικό Γύρο στο Κέιπ Τάουν ξεκίνησε στην αρχή του αγώνα κοντά στην παραλία της πόλης, όταν οι ποδηλάτες ήρθαν αντιμέτωποι με τόσο ισχυρές ριπές που αναγκάστηκαν να κολλήσουν επάνω τους τα ποδήλατά τους και να σταματήσουν.


Τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν άλλους αναβάτες να πέφτουν από τα ποδήλατά τους από τον άνεμο και μερικοί δεν μπορούσαν καν να περπατήσουν όρθιοι.

Σε ένα σημείο μάλιστα, μία φορητή τουαλέτα «πέταξε» στον αέρα και μεταφέρθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου. Ορισμένοι συμμετέχοντας ήταν ανίκανοι να σταματήσουν να σέρνονται κατά μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσουν επάνω σε άλλους αθλητές.

Ο αγώνας 109 χιλιομέτρων, στον οποίο συμμετείχαν 35.000 άνθρωποι, ακυρώθηκε μετά από 21 χιλιόμετρα, όταν οι διοργανωτές αντιλήφθηκαν πως οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ επικίνδυνες.


Οι διευθυντές του αγώνα είπαν πως στην απόφαση συνέβαλαν επίσης μία φωτιά σε μικρή απόσταση και οι διαδηλώσεις.

Ο Ντέιβιντ Μπέλερς, διευθυντής μάρκετινγκ του αγώνα, δήλωσε πως η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθούν «εν δυνάμει θανατηφόρα ατυχήματα». Πηγή: Guardian
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης