επικαιρότητα

Ρόδος : Τι λένε οι 104 από τους 114 μαθητές , για το περιστατικό με την καθηγήτριαΕπιστολή στον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , οι μαθητές της Τρίτης Τάξης Γυμνασίου σας γράφουμε αυτή την επιστολή για να αναφερθούμε στα τεκταινόμενα που αφορούν την καθηγήτρια μας.

Αρχικά , αλήθειες έχουν διαστρεβλωθεί. Οι καταγγελίες που έχουν ειπωθεί είναι λανθασμένες, πρόκειται για συκοφαντία, γι’ αυτό θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα πραγματικά γεγονότα, εφόσον οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν παρόντες.

Η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει μοναδική αίσθηση του χιούμορ, η οποία ίσως παρεξηγείται μερικές φορές. Ένα από τα θέματα που αναφέρεται στην καταγγελία είναι το γεγονός πως έβγαζε τα φρύδια των μαθητών. Όμως, αυτό έγινε σε ένα κλίμα εντελώς χιουμοριστικό στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι μαθητές με γέλια και ευχαρίστηση.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά για τιμωρία μαθητή με δέσιμο των χεριών του, γεγονός που δε συνέβη σε κανένα τμήμα. Θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στην καθηγήτριά μας, την οποία γνωρίζουμε αρκετά χρόνια, τη σεβόμαστε και θεωρούμε ότι ενδιαφέρεται για το καλό μας. Δηλώνουμε ότι θεωρούμε πως αυτά που καταγγέλθηκαν και ανακοινώθηκαν στα Μ.Μ.Ε. είναι ψευδή και δεν επιτρέπεται στην εποχή μας να διαπρέπει το ψέμα και το μίσος.

Οφείλουμε να υπερασπιστούμε το δίκαιο και την αλήθεια που διδασκόμαστε. Εμείς ως μαθητές, αυτόπτες μάρτυρες, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αποδείξουμε την πραγματικότητα. Με εκτίμηση, Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Κρεμαστής.

Σημείωση: Με την παραπάνω επιστολή συμφωνούν οι 104 από τους 114 μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Κρεμαστής.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα