επικαιρότητα

Δ. Κρεμαστινός: Το 1996 δεν υπήρχε ούτε καπνός, ούτε φωτιά για το υπουργείο ΥγείαςΤην έκρηξη του Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δημήτρη Κρεμαστινού, προκάλεσαν δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη σύσταση Εξεταστικής για την υγεία, την περίοδο 1997-2014.


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, ενοχλήθηκε συγκεκριμένα από τις αναρτήσεις του Αντιπροέδρου της Ν.Δ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, οι οποίοι έκαναν λόγο για εξαίρεση της περιόδου 1996, με την αιτιολογία ότι τότε Γενικός Γραμματέας ήταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σημειώνεται ότι ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ είχε αναρτήσει σχόλιο στο οποίο ανέφερε: «Το 1996 τελείωσε η θητεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή από ΓΓ του Υγείας και 2015 ξεκίνησε η θητεία του ως υπουργός. Η εξεταστική από 1997-2014», ενώ στην ίδια λογική κινήθηκε και ο κ. Λοβέρδος, γράφοντας: «Κουρουμπλής ΓΓ υπ. Υγείας το 1996 και υπ. Υγείας το 2015. 1997-2014 η εξεταστική του ΣΥΡΙΖΑ. Μηχανορράφοι της συμφοράς».

«Από το 1993 έως τις αρχές του 1996, υπουργός ήμουν εγώ» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο κ. Κρεμαστινός, προσθέτοντας ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν ήταν ποτέ Γενικός Γραμματέας Υγείας, αλλά Πρόνοιας.

«Την περίοδο τη δική μου, είπε, δεν είχε γραφτεί ούτε ένα παραπολιτικό εις βάρος του υπουργείου. Δεν υπήρχε ούτε καπνός, ούτε φωτιά. Αντιθέτως, υπήρχε έργο. Νέα νοσοκομεία, ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, αεροπλάνα-μονάδες του Αιγαίου, ΟΚΑΝΑ, Τηλεϊατρική. Για όλο αυτό το έργο, δεν υπήρξε ούτε μια αιχμή».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, τέλος, τάχθηκε υπέρ των Εξεταστικών Επιτροπών, φτάνει αυτές να έχουν και αποτέλεσμα.

ert

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης