επικαιρότητα

Επένδυση ύψους 500.000 ευρώ στον Κολοσσό με φόντο την ΕυρώπηΟ επιχειρηματίας Γιάννης Χατζηλαζάρου ανακοίνωσε στο ΔΣ του Κολοσσού πως θα βάλει 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή στο Βενετόκλειο, ώστε στο μέλλον να πληρεί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Ο Κολοσσός ετοιμάζεται για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, όμως στη Ρόδο τα νέα είναι ευχάριστα, αναφορικά με το μέλλον και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι καθώς αφορούν στο γήπεδο το οποίο αγωνίζεται η ομάδα και για το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύς λόγος.


Συγκεκριμένα, στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ανακοινώθηκε πως θα μπει το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή στο Βενετόκλειο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις με στόχο στο μέλλον οι “θαλασσί” να παλέψουν για να βγουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να μπορούν φυσικά να παίξουν στο “σπίτι” τους.

Το πρώτο και το πιο δύσκολο βήμα για τον στόχο που ονειρεύονται στη Ρόδο αφορά το κλειστό αφού απαιτούνται αρκετά χρήματα, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες και να έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα, ωστόσο την λύση έδωσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Χατζηλαζάρου που είναι ένας εκ των μεγαλομετόχων και βασικών χορηγών του Κολοσσού.

Όπως τόνισε στη διάρκεια του ΔΣ θ' αναλάβει να καλύψει όλο το ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, με σκοπό το Βενετόκλειο ν' αλλάξει για τα καλά όψη. Όπως γίνεται αντιληπτό μια τέτοια κίνηση αλλάζει για τα καλά την ιστορία του Κολοσσού για τα επόμενα χρόνια και δίνει επιπλέον κίνητρο, στην ομάδα της Ρόδου να παλέψει και να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης