ροή ειδήσεων

Ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια, επιστρέφει με πούλμαν ο Παναθηναϊκός!




Ο αποκλεισμός με sweep από την Φενέρμπαχτσε στα playoffs της EuroLeague εκνεύρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας, με την αποστολή να επιστρέφει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.




Ο αποκλεισμός με 3-0 ήττες από την Φενέρμπαχτσε και, κυρίως, η εικόνα του Παναθηναϊκου δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αποτέλεσμα; Να κάνει μία κίνηση που έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.


Όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας, η οποία θα επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη!

Ο Ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε παραδεχθεί λίγο μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της σειράς ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να προκριθεί, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Και έχοντας το μυαλό του σε αυτό, προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Κάπως έτσι, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να διανύσει οδικώς τα 1.097 χιλιόμετρα που απέχει η Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, μία απόσταση που χρειάζεται κάτι παραπάνω από 11 ώρες (χωρίς στάσεις) για να διανυθεί και απεικονίζεται στον παρακάτω χάρτη:






Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τάξει πριμ 250.000 ευρώ στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *