επικαιρότητα

Ανεγκέφαλοι «πέθαναν» τον Στάθη Ψάλτη- Καίτη Φίνου: Αφήστε τις μ@@@ιες!Από χτες το βράδυ μέχρι και πριν από λίγη ώρα, κάποιοι ιστότοποι γράφουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες των social media να έχουν κατακλύσει τα timeline με ευχές για «καλό παράδεισο» και «συλλυπητήρια» προς τους οικείους τους.

Κανένας από τους αυτούς που έγραψαν την «είδηση» δεν μπήκε στον κόπο να την επιβεβαιώσει τηλεφωνώντας στο νοσοκομείο ή επικοινωνώντας με την οικογένειά του.

Φρόντισαν όμως να παραθέσουν το βιογραφικό του, γράφοντας σε παρελθόντα χρόνο.

Θυσίασαν μία ανθρώπινη ζωή, χωρίς να υπολογίζουν την αναστάτωση που προκάλεσαν στους ανθρώπους του Στάθη Ψάλτη, ή ακόμα και στον ίδιο, ο οποίος παρόλο που είναι ασθενής έχει πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει.

Η μάστιγα των fake news δε λογαριάζει ούτε συναισθήματα, ούτε αλήθειες, ούτε οικογένειες.

Η πρώην αγαπημένη και παντοτινή φίλη του Στάθη Ψάλτη, Καίτη Φίνου, ξέσπασε στο facebook γράφοντας: «Αφήστε τις μ@@@@ς. Ο Στάθης ζει . Αν δει στην τηλεόραση αυτά που γράφει ο κάθε ανεγκέφαλος… Οι δημοσιογράφοι ας σεβαστούν τον αγώνα του και να μην πουν τίποτα στην τηλεόραση. Ούτε διάψευση. Σας παρακαλώ. Δίνει την μάχη για την ζωή του. Μην τον πεθαίνετε κάθε μέρα».

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα