ροή ειδήσεων

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: «Υπάρχουν μέτρα στη συμφωνία που θα στεναχωρήσουν τον ελληνικό λαό»


Για συμβιβασμούς και πράγματα που δεν μας ικανοποιούν όπως είναι στη φύση κάθε συμφωνίας έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη του Eurogroup
και την ανακοίνωση της επιστροφής το συντομότερο δυνατόν των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα.

«Υπάρχουν πράγματα που θα στεναχωρήσουν όχι πρωτίστως τη διαπραγματευτική ομάδα αλλά τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο κ. Τσακαλώτος. Αναφερόμενος στην τακτική του Φεβρουαρίου στο Eurogroup είπε: «Αντί να μιλάμε για τα μικρά και να μείνουν τα μεγάλα, να αντιστρέψουμε τη διαδικασία».

Μιλώντας για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα ο υπουργός Οικονομικών είπε: «Στις επόμενες εβδομάδες θα νομοθετηθούν, τα θετικά μέτρα κι αυτά τώρα και θα υπάρξουν αν είμαστε εντός των στόχων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα λέγοντας ότι θα αντιμετωπίζουν την παιδική φτώχεια, το πρόβλημα της στέγασης, της νέας γενιάς για την απασχόληση, για τη συμβολή των συνταξιούχων στα φάρμακα και τέλος ένα επενδυτικό πακέτο. «Το 2020 τα μέτρα θα είναι για τους φόρους με αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ και πρωτίστως στον φόρο εισοδήματος» συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *