ροή ειδήσεων

Η Κάσος στην έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου



Για πρώτη φορά το νησί της Κάσου έδωσε το "παρών" σε τουριστική εκθεση του εξωτερικου και συγκεκριμένα στη διεθνή έκθεση Bit 2017 στο Μιλάνο απο τις 2 εως τις 4 Απριλιου.

Μέσα από το πλούσιο υλικό , που απέστειλε ο Δήμος, γραμμενο στην Αγγλικη γλωσσα, το οποίο αναδείκνυε τις ομορφιές του νησιού μας και σε συνδυασμο με το διαφημιστικό υλικό των ιδιοκτητων τουριστικων επιχειρήσεων του νησιού μας έγινε η πρώτη επαφή των επισκεπτών με το νησί της Κάσου.

Στο καλαίσθητο περίπτερο που μας φιλοξένησε ,μαζί με τη γειτονική Κάρπαθο,η Περιφερεια Νοτίου Αιγαιου, έγιναν επαφές με ταξιδιωτικούς οργανισμούς και πρακτορεία για προβολή του νησιού και ένταξή του στους προτεινόμενους προορισμούς του πελατολογίου τους.

Αν και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών δεν γνώριζε τον νησί, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.

Επισημάνθηκε η άμεση σύνδεση του νησιού με την Κάρπαθο, αγαπημένο προορισμό των Ιταλών, καθώς και με τα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων και τη Κρήτη.

Η παρουσία ήταν σημαντική τόσο για την ανάδειξη της Κάσου στο δυναμικό κοινό και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, όσο και για να τονίσουμε την πρόθεση του νησιού να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα της εποχής.

Άμεση κίνησή της Επιτροπής μας είναι η αναζήτηση τεχνικών συμβούλων στο τομέα του τουρισμού για τον σχεδιασμό του πλάνου προβολής του νησιού και συμμετοχής του σε μελλοντικές εκθέσεις.

"Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστιες στον εκπρόσωπο μας στο Μιλάνο συμπατριώτη κ. Αντώνη Ι. Φουντη,που διαφημίσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο,το νησί μας στην τουριστική εκθεση BIT 2017, τους εκπροσώπους της Καρπάθου,κ. Μιχαήλ Λυτο, αντιδήμαρχο Καρπαθου, κ. Δεσποινα Νταργακη και κ. Πάρη Παπαδημητρίου ,που μας βοηθήσαν καταλυτικά σ αυτη τη πρώτη συμμετοχή μας σε τουριστικη εκθεση του εξωτερικού,τους συμπατριώτες μας ιδιοκτήτες τουριστικών Επιχειρήσεων για την αποστολή του υλικού τους, την Περιφερεια Νοτιου Αιγαίου για τη φιλοξενία μας στο τουριστικό της περίπτερο και ιδιαιτερα για τη συνεργασία πριν αλλα και κατα την διάρκεια της έκθεσης την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμου κ. Μαριέττα Παπαβασιλειου, και τις υπαλλήλους του Τμήματος Τουρισμου Περιφερειας Νοτιου Αιγαιου κ. Χρύσα Αδαμοπουλου και κ.Ντόρα. Παραβάλου", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου.

TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *