ροή ειδήσεων

ΕΟΤ: Πρόσκληση βρετανού δημοσιογράφου στα Δωδεκάνησα



Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλου θα καλυφθεί μέρος των εξόδων για την έλευση στην Ελλάδα Βρετανού ταξιδιωτικού συντάκτη που θα συγκεντρώσει υλικό για τη πραγματοποίηση αφιερώματος για το Καστελόριζο και την επικαιροποίηση ταξιδιωτικού οδηγού για τα Δωδεκάνησα.

Πρόκειται για τον κ. Richard Waters ο οποίος θα επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 11 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου. Ο κ. Waters είναι ταξιδιωτικός συντάκτης του βρετανικού περιοδικού Sunday Times Travel Magazine και του ταξιδιωτικού οδηγού Lonely Planet Guide to the Greek Islands Tank.

Αναλυτικά σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για τη δημοσίευση εκτενούς αφιερώματος για το Καστελόριζο στο ταξιδιωτικό περιοδικό Sunday Times Travel Magazine, καθώς και για την επικαιροποίηση του ταξιδιωτικού οδηγού Lonely Planet Guide to the Greek Islands για τα Δωδεκάνησα.

Το περιοδικό Sunday Times Travel Magazine, με μηνιαία κυκλοφορία 63.372 τεύχη, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα βρετανικά περιοδικά ταξιδιωτικού περιεχομένου, ενώ το αναγνωστικό κοινό του είναι άτομα υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου. Επιπρόσθετα, ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet Guide to the Greek Islands αποτελεί έκδοση του εκδοτικού οργανισμού Lonely Planet, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος εκδοτικός οργανισμός σε ότι αφορά στην κυκλοφορία ταξιδιωτικών οδηγών παγκοσμίως.

TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *