ροή ειδήσεων

Συναντήσεις του Δημάρχου με Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, για τον προγραμματισμό έργων οδοποιίας.



Τα Κοσκινού, Δαματριά και Παστίδα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο των συχνών επισκέψεων του στις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και για τον προγραμματισμό ολοκληρωμένων παρεμβάσεων, με πρώτο στόχο, την αποκατάσταση –ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών.
Ο κος Χατζηδιάκος, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοσκινού κου Νίκου Μανωλάγκα και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποίησε επισκέψεις (στην ευρύτερη περιοχή Κοσκινού και το Τσαίρι) σε σημεία που απαιτείται η βελτίωση οδοστρωμάτων με νέες ασφαλτοστρώσεις, όπως αυτά έχουν καταγραφεί από την τεχνική υπηρεσία, ούτως ώστε να προγραμματιστεί η σύνταξη μελετών και οι εργασίες αποκατάστασης.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε την περιοχή της Δαματριάς. Παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κου Μιχάλη Πηδιάκη και του Αντιπροέδρου κου Γιάννη Σαρούκου, επέβλεψε τη λήψη μέτρων ασφαλείας στην περιοχή «Αγίου Νικήτα» μετά την μερική κατάρρευση παλιάς γέφυρας . Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου στη συνεδρίαση της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017 ψήφισε τη διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 30.000 ευρώ, για την αποκατάσταση της γέφυρας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο δήμαρχος Ρόδου, συμμετείχε σε «ανοιχτή» συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Παστίδας με την συμμετοχή του Προέδρου κου Σάββα Πάττα, των τοπικών συμβούλων και πολιτών, με θέμα τον απολογισμό δράσεων της περιόδου (Σεπτέμβριος 2014-Μάρτιος 2017), όπως και τον προγραμματισμό των δράσεων έως το έτος 2019.
Στο πλαίσιο των συνεχόμενων επισκέψεων στις Δημοτικές Ενότητες , ο κος Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου τη δημοτική Κοινότητα Λίνδου και παρουσία του Προέδρου κου Γιώργου Ελευθερίου και υπηρεσιακών παραγόντων, όπως και του ανάδοχου εργολάβου, προγραμμάτισε την έναρξη εργασιών κατασκευής πεζοδρομίου στην περιοχή «Κράνα», καθώς και την σύνταξη μελέτης για τη διαμόρφωση των χώρων στάθμευσης στην περιοχή «Κράνα» και «Αγίου Παύλου».
Ακολούθως συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Λάρδου κο Δημήτρη Παπαδημητρίου και Σωτήρη Καραμαρία για θέματα οδικής κυκλοφορίας και σχολικών κτιρίων αντίστοιχα.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *