ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει ο Έλληνας δημοσιογράφος: “Έπαθα καρκίνο για τα νούμερα τηλεθέασης”Ξέρουμε ότι ο Κώστας Χαρδαβέλας προσεβλήθη από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια, τον πολέμησε και κατάφερε, τελικά, να τον νικήσει.

Για την τραγική αυτή περίοδο της ζωής του μίλησε στην Έλενα Κατρίτση, στην εκπομπή της «Προσωπικά», όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τους άλλους δυο δημοσιογράφους της θρυλικής εκπομπής «Ρεπόρτερς», τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά.


Απαντώντας σε ερώτηση «πόσο ρόλο έπαιζαν τα ποσοστά τηλεθέασης, τα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπές στην τηλεόραση», απάντησε αφοπλιστικά: «Η αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης ήταν ένας από τους σοβαρότερους λόγους που έπαθα καρκίνο. Μου το είπαν οι γιατροί. Όταν δούλευα στο Alter έκανα εκπομπές που τέλειωναν στις 2 το πρωί. Μέχρι να πάω σπίτι, να κάνω ένα μπάνιο και να ξαπλώσω, έφτανε τέσσερις. Ε, στις 7 πεταγόμουν από τον ύπνο μου και τηλεφωνούσα στη γραμματέα μου να μάθω τα νούμερα που είχε κάνει η εκπομπή. Το τεράστιο άγχος είναι από τα σημαντικότερα αίτια δημιουργίας του καρκίνου. Αποφάσισα, όμως, ότι θα τον πολεμήσω και θα τον νικήσω».

Τις μέρες και τις νύχτες της αγωνίας και του πόνου έγραφε σημειώσεις, τις οποίες κάποια στιγμή έδωσε στο γιο του και του είπε «κάντες ό,τι νομίζεις». Ο Κωνσταντίνος έβαλε και το προσωπικό του στοιχείο και τις έκανε βιβλίο, με τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή». Αφιερωμένο στον πατέρα και ήρωά του, που χορεύει εκπληκτικό ζεϊμπέκικο.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε