επικαιρότητα

Υπουργείο Υγείας: το νερό του Νοσοκομείου Ρόδου είχε όντως μικροοργανισμούςΤο Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τα στοιχεία των Βουλευτών Μ. Κόνσολα και Β. Οικονόμου

Κάποιοι δυστυχώς ανερυθρίαστα παραδέχονται πως «παίζουν» με την υγεία των πολιτών και στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα με την ακεραιότητα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα και πηγαίνουν στις δομές υγείας για να γίνουν καλά και όχι για να «φορτωθούν» και άλλα επιπλέον θέματα. Αναρωτιόμαστε πως θα ένιωθαν αυτοί οι συμπολίτες μας, αν μάθαιναν, ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους , έπιναν μολυσμένο με μικροοργανισμούς νερό; Γιατί αυτό συνέβαινε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπως αναγκάστηκε να παραδεχθεί το Υπουργείο Υγείας, παραδεχομένο τα όσα είχαν καταγγείλει στη Βουλή δύο βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Επιβεβαιώνει ο Υπουργός Υγείας, κ. Ξανθός, το πρόβλημα της ανίχνευσης μικροοργανισμών στο νερό του νοσοκομείου της Ρόδου, που είχαν αναδείξει με Ερώτησή τους στη Βουλή οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Οικονόμου. Στην απάντησή του, ο Υπουργός Υγείας, επιβεβαιώνει τα στοιχεία που ανέδειξαν στην Ερώτησή τους οι δύο βουλευτές και, παράλληλα, τονίζει ότι πραγματοποιήθηκε νέος έλεγχος δειγματοληψίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν εξαφανιστεί οι μικροοργανισμοί.

Σε δήλωσή τους, οι Βουλευτές τονίζουν:
«Αποδείχθηκε η ακρίβεια των στοιχείων που αναδείξαμε στην ερώτησή μας.
Έχουν μεγάλη σημασία οι ημερομηνίες, όμως. Την Ερώτηση την καταθέσαμε στις 9 Φεβρουαρίου».

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα