ροή ειδήσεων

Βαριά ΚΑΜΠΑΝΑ στον Πλούταρχο: Πόσα εκατομμύρια πρέπει να πληρώσειΠόσα εκατομμύρια ευρώ ζητάει το ΣΔΟΕ από τον Πλούταρχο για φοροδιαφυγή;

Μετά από εισαγγελική εντολή και έρευνα που ακολούθησε του ΣΔΟΕ βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος να είναι υπόχρεος απέναντι στην εφορία του ποσού των 7 εκατομμορίων ευρώ, καθώς εντοπίστηκαν αδήλωτα εισοδήματα!

Το ΣΔΟΕ ξεκίνησε να ερευνά τα οικονομικά του τραγουδιστή και τη συζύγου του από το 2013.


Τα αποτελέσματα της έρευνας στάλθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, το οποίο έστειλε στον τραγουδιστή λογαριασμό που φτάνει 7 εκατομμύρια ευρώ.

Το ζεύγος έχει ξεκινήσει προσφυγές με στόχο να διαγραφεί το ποσό στο σύνολό του ή μεγάλο μέρος του καθώς κάνει λόγο για υπερβολές της φορολογικής Αρχής.
Ελάχιστες από τι ενστάσεις του τραγουδιστή έγιναν δεκτές.

Το ΣΔΟΕ «ξεσκόνισε» τις φορολογικές δηλώσεις του ζευγαριού από το 2001 μέχρι το 2011 εντοπίζοντας ασάφειες ως προς το πόθεν έσχες

Ο Γιάννης Πλούταρχος κατέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια τονίζοντας πως ως γνωστός καλλιτέχνης έχει εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και επιχειρηματική δραστηριότητα.


Κάνει δε λόγο για επίθεση της φορολογικής Αρχής «επί δικαίων και αδίκων», ενώ έχει υποστεί σοκ από την «πρωτοφανή στόχευσή του και τον καταλογισμό φόρων που δεν του αναλογούν».

πηγη: fimes.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε