ροή ειδήσεων

«Βόμβα» από το Βερολίνο: Ποιος είπε στον Σόιμπλε «μάζεψε τον Τσίπρα, δεν είναι σοβαρός»;



Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες από τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του την Κυριακή (09/04/2017) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Antenna στο Βερολίνο, η εφημερίδα «Bild» στο φύλλο της Μεγάλης Δευτέρας (10/04/2017) δημοσιεύει επιστολή των βουλευτών του κόμματος της Μέρκελ που ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να… τραβήξει τα λουριά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ο Πέτερ Ραμσάουερ λέει: «Ο κ. Τσίπρας παραβιάζει τα όσα συμφωνήθηκαν στην Μάλτα μέσα σε δυο μέρες. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σοβαρός».




Για την Ιστορία, να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ραμσάουερ ήταν ο άνθρωπος που τον περασμένο Ιούλιο είχε επιδοθεί σε ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα εναντίον Έλληνα φωτορεπόρτερ, κατά τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μη με αγγίζεις, βρωμιάρη Έλληνα».

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιο τον κ. Σόιμπλε ενώ έστειλε τελεσίγραφο στους Θεσμούς πως η κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσει κανένα μέτρο αν στην συμφωνία δεν περιλαμβάνονται και μέτρα για το χρέος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *