επικαιρότητα

Τρία σημαντικά έργα, στη Δημοτική Κοινότητα ΛινδίωνΣε εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Ρόδου, έργα ασφαλτόστρωσης, ανάπλασης πεζοδρομίων και επέκτασης δημοτικού φωτισμού, στη Δημοτική Κοινότητα Λινδίων, συνολικού προϋπολογισμού 236,624,70 ευρώ, που αποσκοπούν στην αναβάθμισης και ανάδειξη του παραδοσιακού οικισμού, αλλά και στην καλύτερη φιλοξενία των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής.
Στην περιοχή Κράνα, εκτελείται το έργο: «Νέες πλακοστρώσεις οδών και ανακατασκευή και κατασκευή νέων πεζοδρομίων εκτός πόλεως Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού 69,124,70 ευρώ. Αφορά την κατασκευή πεζοδρομίου τρακοσίων (300) μέτρων και η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου και το πρόγραμμα ΣΑΤΑ.
Εντός του παραδοσιακού οικισμού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων ιστών φωτιστικών σημείων και προσεχώς αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου: «Αντικατάσταση κατεστραμμένου δικτύου δημοτικού φωτισμού» στην περιοχή Κράνας συνολικού μήκους τρακοσίων (300) μέτρων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 7500 ευρώ, και η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί αρχές του μήνα Ιουνίου.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος υπέγραψε στις 19 Απριλίου 2017, τη διακήρυξη για την ανάθεση έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικής Ενότητας Λινδίων» και προϋπολογισμό 60.000 ευρώ για την αποκατάσταση της βατότητας κεντρικών οδών στη Δημοτική Κοινότητα , όπως αυτά έχουν καταγραφεί από την Τεχνική Υπηρεσία.

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης