ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας»



Στις βασικές αρχές του επέστρεψε ο Κολοσσός Ρόδου, δείχνοντας έτσι ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης.

Οι «θαλασσί» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από την «Ένωση», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους πάντως να εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του: «Ύστερα από ένα κακό διάστημα τον τελευταίο ένα μήνα κάναμε μια πραγματικά καλή εμφάνιση εκτός έδρας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η εμφάνισή μας και στα 40’ μας δείχνει το δρόμο για να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, γιατί είχαμε χάσει την πίστη μας στον εαυτό μας. Τώρα, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να τελειώσουμε καλά με τα Τρίκαλα την κανονική περίοδο και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας έτσι όπως αγωνιστήκαμε. Είναι όμως φυσιολογικό, γιατί υπάρχει και κόπωση, παίζουμε με λίγους παίκτες για μεγάλο διάστημα. Αρχίσαμε να κυνηγάμε 4η θέση, αλλά δεν ήταν ο βασικός μας στόχος αυτός. Έτσι όπως παρουσιαστήκαμε σήμερα (08/04) φάνηκε να επιστρέφουμε στις βασικές αρχές μας. Εάν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα στο σουτ του Σάκοτα στο τέλος, ίσως είχαμε τη δυνατότητα κερδίσουμε. Και στα 40’ ήμασταν είτε μπροστά στο σκορ είτε… βδέλλα και δεν αφήσαμε ΑΕΚ να πάρει μεγάλες διαφορές».

Κληθείς να σχολιάσει το νέο σύστημα των πλέι οφ, παραδέχθηκε: «Δεν βολεύει τις ομάδες που είναι στην 3η και την 4η θέση, γιατί θα αγωνιστούν ύστερα από δεκατέσσερις ημέρες. Τι θα κάνεις δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδια; Πώς θα κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες κ.λπ.; Οι ομάδες στις θέσεις 5-8 θα μπουν πιο γρήγορα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την Ευρωλίγκα. Να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Εμείς ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να ξεχωρίζουμε από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Η ΑΕΚ πέρασε από δικά μας λάθη μπροστά στο σκορ. Προερχόμασταν από μια σειρά κακών παιχνιδιών. Οπότε χρειαζόμασταν ένα παιχνίδι σαν το σημερινό (08/04), ακόμα και εάν χάσανε. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να… κυνηγήσουμε έως το τέλος. Σίγουρα όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, που έχει τόσους καλούς παίκτες, έχεις παραπάνω κίνητρο. Εύχομαι κι ελπίζω η συγκέντρως΄ξ μας να παραμείνει ίδια στις προπονήσεις και τους αγώνες για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει πραγματικά κι έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς. Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε τέταρτοι. Έτσι, όμως, είναι ο αθλητισμός. Ό,τι δίνεις, παίρνεις. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ κι εμείς να συνεχίσουμε το ίδιο ανταγωνιστικοί».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *