ροή ειδήσεων

Πρωτοποριακή ορθοπαιδική επέμβαση στη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου-Euromedica Ρόδου.Πραγματοποιήθηκε στην ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε.-EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ, από τους χειρουργούς συνεργάτες της κλινικής, κ.κ.Τηλιακό Μιχαήλ, Αντωνιάδη Αναστάσιο και Νικολαόυ Χαράλαμπο, χειρουργική επέμβαση ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ (custom made) ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΟΝΑΤΟΣ με προθέσεις, σε ασθενή ηλικίας 71 ετών για αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας γόνατος.


Η τεχνική αυτή αποτελεί την περισσότερο εξελιγμένη μέθοδο ολικής αρθροπλαστικής γόνατος.


Η καινοτομία στη μέθοδο αυτή, βασίζεται στον σχεδιασμό υλικών, με ακρίβεια χιλιοστού, ειδικά για το γόνατο του ασθενή. Το χειρουργείο δηλαδή και τα εργαλεία είναι προσαρμοσμένα στην ανατομία του γόνατος του κάθε ασθενή.


Η «χαρτογράφηση» και η δημιουργία με τρισδιάστατη εκτύπωση (3D PRINTING), με βάση τις κλινικές πληροφορίες που συλλέγονται (συμπεριλαμβανομένου του βάρους, του ύψους και του φύλου του κάθε ασθενή) και σε συνδυασμό με τα δεδομένα από τις αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, γίνεται στη Γαλλία.


Η εξατομικευμένη ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ, είναι η πιό σύγχρονη μέθοδος αντικατάστασηςτης άρθρωσης και ριζικής αντιμετώπισης της οστεοαρθρίτιδας.


Βελτιώνει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα ζωής, με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εμφυτεύματος.


Η σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδυασμό με τη χειρουργική εμπειρία και τεχνογνωσία, ανοίγουν μιά νέα εποχή στην αντίληψη της αντικατάστασης των παθολογικών αρθρώσεων, με μόνο στόχο την προσέγγιση της τελειότητας.
Κέρδος online 5/4/2017 17:44

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε