ροή ειδήσεων

Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor



Τελειωμό δεν έχουν τα spoilers για το Survivor, τόσο για την ομάδα που κερδίζει το εκάστοτε αγώνισμα, όσο και για τον παίκτη που θα αποχωρίσει, με πολλούς από τους τηλεθεατές του ριάλιτι να εκφράζουν δημόσια τα παράπονά τους για το κανάλι.

Στο αποψινό επεισόδιο, η ομάδα των Μαχητών φαίνεται να έχει διασπαστεί στα δύο, ενώ στην ομάδα των Διάσημων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να έχει αποκοπεί από τους υπόλοιπους, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να προβαίνει σε μία ειρωνική ενέργεια εναντίον της. Παράλληλα, θα υπάρχει δοκιμασία για ένα έπαθλο φαγητού.

Λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, οπότε και θα ανακοινωθεί η νέα αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών, κυκλοφορούν στα social media πληροφορίες για την έκβαση του παιχνιδιού.

Όπως προέκυψε στο συμβούλιο του νησιού την Δευτέρα, υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Πάνος Αργιανίδης και Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τα spoilers να αναφέρουν πως αποχωρεί ο δεύτερος. Το αν οι φήμες επιβεβαιωθούν ή όχι, θα φανεί σε λίγες ώρες…

Παράλληλα, άλλες διαρροές θέλουν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που τραυματίστηκε στο τροχαίο, να μην συνεχίζει τελικά και, έτσι, άλλος ένας παίκτης από τους Διάσημους να «μετακομίζει», κατόπιν ψηφοφορίας, στους Μαχητές, όπως έγινε προ ημερών με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *