επικαιρότητα

Μετά το Ρέθυμνο… τα Γιάννενα: Η νέα επική ασφαλτόστρωση που έγινε viralΛένε ότι μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, οι εικόνες που κατέγραψε φακός του epirusgate, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, μόνο για γέλια και για κλάματα είναι.

Πριν από πέντε μήνες, στο Ρέθυμνο είχε συμβεί αυτό:Στα Γιάννενα φαίνεται πως ζήλεψαν λίγη από τη δόξα των Κρητικών και έκαναν το ίδιο, που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασυνεννοησίας μεταξύ των υπηρεσιών του δήμου, όσο αφορά την ασφαλτόστρωση στην οδό Ελένης Ζωγράφου.


Από το 2015, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έχει κολλήσει σε… εγκαταλελειμμένο όχημα, την ειδική ταμπέλα, προκειμένου ο ιδιοκτήτης να το απομακρύνει από το σημείο. Ενώ όμως πέρασαν περίπου 2 χρόνια, οι υπεύθυνοι του δήμου Ιωαννιτών δεν έχουν κινήσει τη νόμιμη διαδικασία ώστε να το απομακρύνουν από το σημείο. Το αυτοκίνητο στάθηκε εμπόδιο στα τεχνικά συνεργεία, όταν πήγαν για να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο και έτσι η ασφαλτόστρωση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα