ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ξανά στο εδώλιο ο 59χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία



Κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου και των παιδιών του! Ο 59χρονος είχε κριθεί ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολήΚατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων 59χρονος, που συνελήφθη μετά από καταγγελία που είχαν κάνει η σύζυγος και τα παιδιά του!

Όπως μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της «Ροδιακής», στην κατοχή του 59χρονου είχαν βρεθεί όπλα, φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες για τα οποία, η υπόθεση διαχωρίστηκε και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Σε ότι αφορά την ενδοοικογενειακή, σωματική βλάβη, ο 59χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολή.

Κατά την ακροαματική διαδικασία στο πρωτόδικο δικαστήριο είχαν καταθέσει η σύζυγος και τα τρία από τα πέντε παιδιά του 59χρονου τα οποία κατηγορείται ότι χτύπησε με μπουνιές (όπως και τη σύζυγο του) σε διάφορα σημεία του σώματος τους (κεφάλι, χέρι κ.α.). Και τα τρία παιδιά όπως και η σύζυγος είπαν στο δικαστήριο πως νιώθουν φόβο απέναντι στον 59χρονο, ενώ περιέγραψαν το περιστατικό του καβγά που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2015 και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξη αυτή.

Τελικά το δικαστήριο με πρόταση και της εισαγγελέως της έδρας έκρινε ένοχο τον 59χρονο και του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή ενώ του επιδίκασε και την χρηματική ικανοποίηση των 1100 ευρώ.

Την σύζυγο και τα παιδιά εκπροσώπησε στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή η δικηγόρος κ. Βάσια Παπαγεωργίου, ενώ τον κατηγορούμενο εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Μηνάς Τσέρκης.
protothema
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *