ροή ειδήσεων

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΝΔΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ



Μια πρόσφατη επιστολή μου για τα σκουπίδια της Λίνδου, που φιλοξενήθηκε στις 2-5-2017 στα «ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ», κινητοποίησε την Εθελοντική Ομάδα της Λίνδου «WeLoveLindos», η οποία ανέλαβε αμέσως δράση. Επισκέφθηκαν την περιοχή, έκαναν αναγνώριση του προβλήματος, πήραν τα μέτρα τους, προμηθεύτηκαν τα υλικά και με την προσωπική τους εργασία μέσα σε πολύ λίγο χρόνο άλλαξαν ικανοποιητικά την εικόνα του χώρου. Αντί να φαίνεται το ακαλαίσθητο συρματόπλεγμα με τους πράσινους κάδους και τις μαύρες σακούλες, τώρα ο χώρος αυτός έχει πλαισιωθεί με μια καλαίσθητη και αξιοπρεπή ξύλινη κατασκευή που προστατεύει τουλάχιστον τους επισκέπτες από το κακόγουστο θέαμα.
Είναι προφανές ότι ιδιαίτερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε η κρατική μας μηχανή δεν μπορεί να ανταποκριθεί, έτσι ο εθελοντισμός αναλαμβάνει δράση και έχει ευρύ πεδίο για να αναπτύξει εποικοδομητικές δραστηριότητες, ώστε να καλύπτει τις εθνικές μας ανεπάρκειες. Το «WeLoveLindos» έχει δείξει και σε αρκετές άλλες περιστάσεις ευαισθησία και αξιοσύνη και του οφείλουμε δημόσια συγχαρητήρια για όσα κάνει και προσδοκούμε ότι θα κάνει για λογαριασμό όλων μας. Χρειάζεται ωστόσο και το κράτος μας να γίνει πιο λειτουργικό και ο καθένας από μας να έχει γνήσιο ενδιαφέρον για τα κοινά αλλά και τα σωστά αντανακλαστικά.
Ευχαριστούμε το «WeLoveLindos» για την έγκαιρη επέμβασή του και, ως ελάχιστη συμβολή μας για την ενίσχυση των προσπαθειών που καταβάλλει για την σναβάθμιση της εικόνας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του χωριού μας, οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες των δύο παρακείμενων παραδοσιακών οικιών “Villa Kleovoulini” και “Villa Eftihia” προσφέρουμε το ποσό των πεντακοσίων (500) €.
Με βαθιά εκτίμηση
Γιώργος Α. Ψαρός
κάτοικος Λίνδου


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *