επικαιρότητα

Σε πλειστηριασμό δύο ακίνητα στην Παλιά Πόλη της ΡόδουΔύο σημαντικά ακίνητα της Παλιάς Πόλης βγαίνουν σε πλειστηριασμό την προσεχή περίοδο. Πρόκειται για δύο μεγάλης εμπορικής αξίας διώροφα καταστήματα, το ένα στην πλατεία Μουσείου και το άλλο σε κοντινή απόσταση στην οδό Απελού.


Ο πλειστηριασμός είναι κατάληξη δικαστικών αγώνων μεταξύ των συνιδιοκτητών τους, που διήρκεσαν 18 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα το Εφετείο Δωδεκανήσου πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε την τελεσίδικη πια απόφαση, με την οποία κρίθηκε ότι τα δύο ακίνητα δεν μπορούν να διανεμηθούν αυτούσια μεταξύ των συνιδιοκτητών και με πλειστηριασμό πλέον θα διανεμηθεί το προϊόν τους στους συνιδιοκτήτες, ανάλογα με τις μερίδες που έχουν στα ακίνητα αυτά.

Τον πλειστηριασμό θα ενεργήσει γνωστός συμβολαιογράφος της πόλης που ήδη με την ίδια απόφαση όρισε το Εφετείο Δωδεκανήσου.

Παρά την κρίση, η είδηση προκάλεσε ήδη μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων λόγω της εμπορικής θέσης των καταστημάτων και αναμένεται ότι κατά τον πλειστηριασμό θα γίνει σκληρός συναγωνισμός.
newsbeast
δημοκρατική

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα