ροή ειδήσεων

Γιατί έρχονται Τούρκοι στα ελληνικά νησιά για να αγοράσουν κρέας και αλλαντικά;



«Σουβενίρ» κρέας και αλλαντικά παίρνουν από την Ελλάδα χιλιάδες Τούρκοι που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή», οι Τούρκοι επισκέπτες σε Λέσβο και Κω αγοράζουν κρέας μαζικά, είτε νωπό, είτε αλλαντικά.

Ο λόγος είναι ότι στην Τουρκία παρατηρείται ένα μεγάλο κύμα ανατιμήσεων με αποτέλεσμα το αρνί και το βοδινό να κυκλοφορούν στην αγορά από 20 έως 30 ευρώ το κιλό.

Μεγάλης κλίμακας αγορές κρέατος παρατηρούνται στην Κω όπου αρκετά σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία εφαρμόζουν ή ψάχνουν λύσεις αεροστεγούς συσκευασίας. Τυπικά η εισαγωγή κρέατος στην Τουρκία απαγορεύεται, αλλά μερικά κιλά μπορούν να περάσουν μέσα στη βαλίτσα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/17, 11:19 μ.μ.

    Κάνετε λάθος μόνο χοιρινό και ζαμπόν χοιρομέρι αγοράζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε