επικαιρότητα

Το νέο «στολίδι» της ΕΠΣ ΔωδεκανήσουΤο νέο της Ενωσιακό γήπεδο εγκαινίασε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, το οποίο μάλιστα δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση ευρωπαϊκού πρωγράμματος.

Ένα νέο γήπεδο-στολίδι έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, μετά από συντονισμένη και μεγάλη προσπάθεια.

Το νέο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» (το δεύτερο γήπεδο της Ένωσης) βρίσκεται στην περιοχή Τσαΐρι στη Ρόδο και παραδόθηκε στα σωματεία από τον πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτη Διακοφώτη και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή ενέργεια για τα δεδομένα των Ενώσεων, καθώς η χρηματοδότηση του γηπέδου έγινε μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος LEADER. Ένα γήπεδο που δημιουργήθηκε μετά από μια κοπιαστική προσπάθεια δύο τουλάχιστον χρόνων, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί όχι μόνο την Ένωση αλλά και όλους τους Δωδεκανήσιους.

Ήδη μάλιστα έχουν υπάρξει πρόεδροι κι άλλων Ενώσεων που έχουν επικοινωνήσει με τη διοίκηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να εξασφαλίσουν ανάλογη χρηματοδότηση και να μπορέσει να ενισχυθεί κατ' αυτόν τον τρόπο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:


sdna

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα