ροή ειδήσεων

Σφάζονται ΝΔ & Καμμένος για την τροπολογία Σαββίδη



Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε το πρωί της Κυριακής σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ότι ήταν πλαστογραφημένα τα έγγραφα με τα οποία βουλευτές της ΝΔ που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την επίμαχη τροπολογία υπέρ Σαββίδη δήλωναν πως καταψηφίζουν.

Ο ισχυρισμός αυτός προκάλεσε μια μαζική δήλωση 12 βουλευτών της ΝΔ - εκ των απόντων - στην οποία μιλούν για «γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα» και τον καλούν να μην ψάχνει για εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ.
Ολόκληρη η δήλωση


«Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για “πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της Ν.Δ.” που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα», αναφέρουν και προσθέτουν: «Ας μην ψάχνει, λοιπόν, ο κ. Καμμένος για εσωτερικά προβλήματα στη Ν.Δ. Αλλωστε πολλά έχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματός του μετά μάλιστα και τη σημερινή του πιρουέτα για ταύτιση των ΑΝΕΛ με το “παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”. Και για να μην επανέρχεται καθημερινά του επισημαίνουμε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει ταχθεί κατά της συγκεκριμένης χαριστικής τροπολογίας».

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπογράφουν τη συγκεκριμένη δήλωση είναι οι εξής: Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ.Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ.Κοντογιώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας.
Η επίμαχη αναφορά του Π. Καμμένου

«Ο κ. Μητσοτάκης είπε ψέματα για τις 2 σχετικές με την επένδυση επιστολές. Ήταν 6 οι υπογραφές και θα πρέπει να διερευνηθεί εάν πρόκειται για πλαστογραφία», είχε δηλώσει το πρωί της Κυριακής ο κ. Καμμένος στον ΣΚΑΙ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *