επικαιρότητα

Έντονη ανησυχία σήμερα το απόγευμα στο Αεροδρόμιο της Ρόδου! Ένα πουλί μπήκε σε κινητήρα αεροπλάνου και το ανάγκασε να επιστρέψει!Έντονη, αλλά και δικαιολογημένη ανησυχία, επεκράτησε σήμερα το απόγευμα στο Αεροδρόμιο της Ρόδου όταν ένα πουλί μπήκε σε κινητήρα αεροπλάνου την ώρα που μόλις είχε απογειωθεί και το ανάγκασε να επιστρέψει και πάλι προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επιστροφή των επιβατών στη Σουηδία!


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Αεροδρόμιο γύρω στις 6 και 20΄το απόγευμα, αλλά σχεδόν αμέσως ο πιλότος διαπίστωσε πως "κάτι" δεν πήγανε καλά, και ότι πιθανότατα κάποιο πουλί μπήγε στον κινητήρα προκαλώντας όπως ήταν φυσικό μια προσωρινή ανησυχία.

Έτσι, ζήτησε και αμέσως επέστρεψε στο Αεροδρόμιο μετά από ένα τέταρτο της ώρας, (ίσα-ίσα ένα "γύρο" πάνω από το νησί μας έκανε), προκειμένου οι 200, περίπου, επιβάτες να αποβιβαστούν και να περιμένουν μέχρι αυτή την ώρα να δρομολογηθεί μια άλλη πτήση προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους (Σουηδία).Πάντως, στο αεροδρόμιο παρατηρείται ηρεμία, καθώς ο κόσμος έδειξε να ακολουθεί "κατά γράμμα" τις οδηγίες κι έτσι «τέλος καλό, όλα καλά»!..

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα