ροή ειδήσεων

Συντονισμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις ,στους χώρους πρασίνου και πάρκα της πόλης



Συντονισμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις, του Δήμου Ρόδου, στους χώρους πρασίνου και πάρκα της πόλης.
Συνδυασμένη χρήση νέων μηχανημάτων και εργατοτεχνικού προσωπικού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ Κρεμαστινού Φλώρας παρουσία του Δημάρχου κ Φώτη Χατζηδιάκου.
Συστηματικός καλλωπισμός και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων στα κύρια σημεία της πόλης και σταδιακή επέκταση στις αστικές γειτονιές.

Την Πέμπτη και Παρασκευή 11&12 /5/2017 ξεκίνησε η υλοποίηση του καλοκαιρινού σχεδιασμού του Δήμου Ρόδου, με στόχο τον καλλωπισμό και την ανάδειξη των χώρων πρασίνου και των πάρκων της πόλης.

Ο σχεδιασμός που εγκρίθηκε από τον Δήμαρχο Ρόδου κ Φώτη Χατζηδιάκο προβλέπει συντονισμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στο σύνολο των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου.

Αρχικά προτεραιότητα θα δοθεί σε κεντρικά σημεία και σε χώρους υψηλής τουριστικής επισκεψιμότητας και στην συνέχεια οι εργασίες θα επεκταθούν στις αστικές γειτονιές της πόλης.

Αναλυτικότερα το διήμερο 11-12 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά χρήση νέου μηχανήματος αποψίλωσης και καθαρισμού σε συνδυασμό με τα υφιστάμενα οχήματα και το εργατοτεχνικό προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, από δύο συνεργεία, υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ Κρεμαστινού Φλώρας στα πάρκα Δημοκρατίας (έμπροσθεν γηροκομείου) και Κασσιωτών Ηρώων (όπισθεν ορφανοτροφείου).

Παράλληλα υπήρξε αποψίλωση και καθαρισμός του παλαιού μύλου, επί της συμβολής των οδών Παπαλουκά και Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να τοποθετηθεί άμεσα κατάλληλος φωτισμός για την ανάδειξη του.

Οι εργασίες αποψίλωσης, κλαδέματος και καθαρισμού εκτελέστηκαν σε όλο το ύψος της οδού Βορείου Ηπείρου και θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες μέχρι και το Μόντε Σμίθ.

Ανάλογες παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν και στο χώρο πρασίνου εντός του παλαιού μουσουλμανικού κοιμητηρίου και μνημείου Μουράτ Ρεϊς επί της Γεωργίου Παπανικολάου.

Κατά τη διάρκεια τέλεσης των εργασιών ο Δήμαρχος κ Χατζηδιάκος μετέβη στα ανωτέρω σημεία της πόλης όπου διαπίστωσε την ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *