ροή ειδήσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η τέταρτη εργολαβία για τον καλλωπισμό και εξωραϊσμό του αστικού πρασίνου της πόληςΞεκίνησε τη Δευτέρα 22 Μαΐου, η τέταρτη κατά σειρά ανάθεση έργου που αφορά εργασίες καλλωπισμού και εξωραϊσμού του αστικού πρασίνου πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων, από τον ανάδοχο εργολάβο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση και καθαρισμός πάρκων της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού 60,000 ευρώ με έκπτωση 54%.

Η εργολαβία αφορά των καθαρισμό των Πάρκων Δημοκρατίας, Φιλελλήνων , Πολεμικού, Ροδιακή Έπαυλη , Αγίων Αποστόλων, Αλ Χαδεφ, Βύρωνος, Παπάγου και τα παρτέρια, άνω και κάτω Ηλιούπολη, Καρακόνερου , Ταξιάρχη, Τεχνικό Λύκειο Αγίων Αποστόλων, Μουσικό Γυμνάσιο και διάσπαρτα παρτέρια εντός της πόλεως

Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα, οι εργολαβίες που αφορούν τη συντήρηση και τον καθαρισμό των πάρκων και των παρτεριών των δημοτικών Ενοτήτων, Ιαλυσού , Καλλιθέας και Αφάντου, συνολικού προϋπολογισμού 20,577 συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την εμφάνιση της πόλης κα Λίτσα Κρεμαστινού, «ο δήμος Ρόδου είχε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες έναρξης των εργασιών, προ εξαμήνου και ανέμενε τον Μάρτιο του 2017, να εγκατασταθούν οι εργολάβοι» και συμπλήρωσε. «Ταυτόχρονα, συνεργεία του Δήμου Ρόδου, των Υπηρεσιών Πρασίνου και Καθαριότητας, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τις καθημερινές εργασίες επιμέλειας του αστικού πρασίνου της πόλης και των τουριστικών περιοχών.

Η δύναμη αναμένεται να ενισχυθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου, με την συνδρομή εργατοτεχνικού προσωπικού από τη Δημοτική Ενότητα Καμείρου, που θα συμβάλει στον καθαρισμό των πάρκων εντός της Μεσαιωνικής Πόλης».

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε