επικαιρότητα

Φιάσκο ολκής: Αναβολή στον τελικό Κυπέλλου!Ο Γιώργος Βασιλειάδης έκρινε πως το Πανθεσσαλικό δεν μπορεί να είναι στην επιθυμητή κατάσταση μέχρι το Σάββατο κι αποφάσισε την αναβολή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Αν και δίνονταν διαβεβαιώσεις από ΠΔΕ, Δήμο Βόλου, ΕΠΣ Θεσσαλίας και άλλους αρμόδιους φορείς προς πάσα κατεύθυνση ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι τα προβλήματα λύνονται και ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου, τα πάντα ανατράπηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Τα προβλήματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πολλά και δεν επιτρέπουν σε καμία των περιπτώσεων την απολύτως ασφαλή τέλεση ενός αγώνα της κρισιμότητας ενός τελικού ανάμεσα στους δυο «Δικεφάλους». Ειδικά σε ένα γήπεδο, το οποίο ήταν… παρατημένο και δεν μπορούσε – παρά την προσπάθεια των τελευταίων ημερών- να φιλοξενήσει ματς υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.Κατά συνέπεια και παρά το γεγονός πως έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να τελεστεί ο αγώνας το Σάββατο (6/5, 20:30), τελικά θα χρειαστούν και άλλες μέρες για να είναι όλα όπως πρέπει.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πήρε πάνω του την απόφαση, βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν, κυρίως με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, όπου μάλιστα είχαν τυπωθεί εισιτήρια χωρίς σειρά και θέση. Προτίμησε να πάρει το όποιο κόστος πάνω του, προτάσσοντας τη νομιμότητα και την ασφάλεια θεατών και ομάδων.

Πηγή: Sport24

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα