ροή ειδήσεων

Στη Σύμη ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας– Με την απίστευτη θαλαμηγό του [εικόνα]Απίστευτη χλιδή και ασύλληπτος όγκος «σκέπασε» το νησί της Σύμης, όταν έδεσε αρόδου η θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα.Η παρουσία του απίστευτου σκάφους μήκους 140 μέτρων (!) προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους κατοίκους του ακριτικού νησιού, όπως ήταν φυσικό. Και τούτο, γιατί η πολυτελής θαλαμηγός του, η «Ocean Victory», την οποία απέκτησε το 2014 έχει καταταγεί ως το 10ο μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου.

Περήφανος ιδιοκτήτης της είναι ο Βίκτωρ Ράσνικοφ. Παρήγγειλε την θαλαμηγό στην Ιταλία και την απέκτησε το 2014.Ο 69χρονος ρώσος μεγιστάνας, διαθέτει περιουσία που υπολογίζεται στα 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος και θεωρείται ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της χώρας του,. Δραστηριοποιείται στη βιομηχανία σιδήρου και ατσαλιού και έχει την εταιρεία-κολοσό Magnitogorsk Metallurgical Enterprise.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes, ο Ράσνικοφ ήταν στην 407η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.iefimerida

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε