ροή ειδήσεων

Καιρός: Η έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για επιδείνωση του καιρού



Άστατος θα παραμείνει ο καιρός έως την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου - Μετά από ένα «διάλειμμα» το Σάββατο, για επιδείνωση του καιρού τη Κυριακή (21/05/2017), προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος - Πού και πότε θα «χτυπήσει» το νέο κύμα κακοκαιρίας.

«Επιδείνωση του καιρού την Κυριακή 21/5!». Με αυτό τον τίτλο ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος έως και το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σάββατο θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, όπως τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, «νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή με ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα, ενίσχυση των βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας».

Δείτε τα όσα ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος και το χάρτη που ανέβασε για τις περιοχές όπου θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *