ροή ειδήσεων

Εμπρησμός στην παραλία Τσαμπίκα. Παραλίες- καθυστερήσεις-παλινωδίες -οργανωμένα κυκλώματα!



Σε εμπρησμό σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλονται οι ζημιές που προκλήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην παραλία Τσαμπίκα ,που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς ομπρέλες , ξαπλώστρες και ξύλινοι διάδρομοι που ανήκουν σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται χρόνια στην περιοχή. Ο εμπρησμός που οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε ανταγωνιστικούς λόγους προκάλεσε φθορές πολλών χιλιάδων ευρώ.





Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δράστες έβαλαν φωτιά στο εξοπλισμό του συγκεκριμένου επιχειρηματία σήμερα τα ξημερώματα και η καταστροφή που σημειώθηκε, έγινε αντιληπτή από την σύζυγο του, τις πρώτες πρωινές ώρες όταν , μετέβη στην παραλία της Τσαμπίκας , λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί μας.





Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και η υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης ανάλαβε το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.



Να σημειωθεί ότι, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θύμα των εμπρηστών είναι και ο μοναδικός που ενώ δραστηροποείται στην περιοχή εδώ και χρόνια φέτος δεν έχει ακόμη τοποθετήσει τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες ,λόγω της κωλυσιεργίας που υπήρξε από πλευράς του κεντρικού κράτους ,με την έκδοση της ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών.









http://notosnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *