ροή ειδήσεων

Γκρέμισμα ξένων περιουσιών στο χωριό στην Σύμη



Αναγνώστης: Μετά το γκρέμισμα του περιπτέρου του σκαρου στην Σύμη από τον δήμο, δεν χόρτασαν απο εκσυγχρονισμό και σειρά έχουν τα χαλατα (παλαιά κτίσματα) της Συμης. Έχουν βαλτει χρησιμοποιώντας εργάτες του δήμου μαζι με δημοτικό σύμβουλο να γκρεμίζουν αυτές τις ξένες περιουσίες των οποιον οι ιδιοκτήτες μένουν εκτός Συμης και δεν ειναι ενήμεροι, για να δημιουργήσουν ΔΡΟΜΟ για αυτοκινητα και μηχανάκια.
Η κατεδάφιση αυτη γινετε για να επωφεληθουν προφανως οι ιδιοι, για να εχουν δρόμο μεχρι την πορτα τους και να μην περπατανε, τα κτισματα βρίσκονται διπλα απο το καστρο της Συμης, σε λιγο θα το γκρεμισουν και αυτο.....
Η καταπάτηση περιουσιων και η φθορα αυτων προφανώς δεν το θεωρουν κατι το σημαντικο προκειμενου να πετυχουν το σκοπο τους οι αξιοτιμοι δημοτικοι αρχοντες ,αν μπορουν να λεγονται ακομη ετσι....
Το μπαζωμα των γραφικων σοκακιων (που τοσος κοσμος ερχεται για να κανει μια βολτα σε αυτα) εχει σαν αποτελεσμα αυτη την στιγμη να ειναι επικινδυνο να τα περπατησει καποιος σε αυτα.

Πρεπει να καταλαβουν αυτοι οι κυριοι οτι με τις ενεργειες τους αυτες καταστρεφουν την ομορφια και την γραφικοτητα της Συμης, ο επισκεπτης ερχεται για την διαφορετικοτητα του νησιου και οχι για να κανει βολτες με μηχανοκινητα μεσα εκει οπου δεν εκανε πριν ή αυτα να περνανε εξω απο την πορτα του.
Αρκετος κοσμος εχει αγορασει σπιτια στο χωριο για να ειναι μακρια απο τον θορυβο και τον <πολιτισμο> που θελουν να φερουν στην περιοχη η εν λογω κυριοι.
Η αρχαιολογικη υπηρεσια που ειναι τωρα που συντελειτε αυτο το εγκλημα μεσα στην αρχαιολογικη περιοχη του καστρου???? ας παρουν θεση και ας πραξουν τα δεοντα ωστε οχι μονο να σταματησουν την καταστροφη αλλα και να υποχρεωσουν να αποκαταστησουν οτι εχουν γκρεμιση, καθως και να καθαρισουν τα σοκακια.

Αν θελουν να κανουν εργο αναβαθμισης στην περιοχη αυτο ειναι το καθαρισμα και η ηλεκτροφωτιση, να ερχεται ο επισκεπτης και να απολαμβανει τις ομορφιες του τοπου και οχι την καταστροφη του, που θα τον κανουν να μην ξαναερθει.
Ελπιζουμε να ξυπνησουν απο τον ληθαργο οι υπευθυνοι.

παρακατω ενδεικτικα ειναι καποιες φωτογραφιες απο το εργο αυτων,οι φωτογραφιες ειναι μετα το γκρεμισμα,για συγκριση με τον πριν μπορειτε να δειτε απο το google earth, γενικα στο διαδικτυο υπαρχουν αρκετες




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *