ροή ειδήσεων

Φιλιππάκης: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έγραψα στο Facebook για τον Στουρνάρα»



«Δεν μετανιώνω για ό,τι έγραψα στο προφίλ μου στο Facebook για τον Γιάννη Στουρνάρα», δήλωσε ο Γιώργος Φιλιππάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του, στην οποία είχε αναφέρει ότι δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του κ. Στουρνάρα.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η επίμαχη φράση του δεν σημαίνει ότι παρότρυνε κάποιον να σκοτώσει τον Γιάννη Στουρνάρα και επανέλαβε ότι επρόκειτο για μία άποψη που διατυπώθηκε στους φίλους του, μέσω της προσωπικής του σελίδας. Υποστήριξε ότι πρόκειται για θέση που εξέφρασε σαν απλός πολίτης και όχι ως ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, ενώ ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι θέλουν να ποινικοποιήσουν τη συζήτηση μεταξύ φίλων στο διαδίκτυο».


«Με αφορμή τα όσα έχει κάνει στην Ελλάδα μέχρι τώρα ο κ. Στουρνάρας είτε όταν ήταν υπουργός, είτε ο Παπαδήμος που ήταν πρωθυπουργός υπηρεσιακός κλπ, σας λέω το εξής, περισσότερες από 7.000 αυτοκτονίες, με πρώτη αν θυμάμαι καλά, ενός συνταξιούχου φαρμακοποιού, ή τουλάχιστον αυτή εγώ θεωρώ πρώτη, στο Σύνταγμα που αυτοκτόνησε με το πιστόλι του. Δεκάδες άλλοι έχουν αυτοκτονήσει, που δεν μπορούν να ζήσουν, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις κοινωνικές καθημερινές τους ανάγκες», τόνισε ο δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Υπογράμμισε πως σύμφωνα με την άποψή του «συμμετείχαν στην εξαφάνιση, εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού και γενικά τη διάλυση της χώρας» και πρόσθεσε: «Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαδήμος, είναι υπάλληλοι των ξένων μονοπωλίων».


Στις επικρίσεις που δέχτηκε για το ύφος και το περιεχόμενο της επίμαχης ανάρτησης, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι «εγώ δεν είπα σε κανέναν να προχωρήσει σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι δυνατόν, ένας απλός πολίτης, εγώ δηλαδή, να κατευθύνω τους λεγόμενους τρομοκράτες;».

Νωρίτερα, σήμερα, ο Γιώργος Φιλιππάκης δημοσίευσε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι τα όσα έγραψε «δεν συνιστούν δημόσιο λόγο».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Σχόλια

  1. Ο ηλίθιος είναι δυνατόν να μετανοιωσει για τις παπαριες που γράφει , τουναντίον τις θεωρεί πνευματικά του επιτεύγματα και νιώθει περήφανος και μάλιστα όταν συνεπικουρείται από άλλους ομοίους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *