επικαιρότητα

ΠΑΜΕ ΡΟΔΟΥ: Παρέμβαση στο ξενοδοχείο «Miramare» για το όργιο τρομοκρατίαςΠαρέμβαση στη διεύθυνση του ξενοδοχείου «Miramare» πραγματοποίησε αντιπροσωπεία μελών Διοικητικών Συμβουλίων σωματείων της περιοχής που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, για το όργιο τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει στους εργαζόμενους με αφορμή την πρόσκληση διαπραγμάτευσης για επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση που έκανε στο Σωματείο στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας Ρόδου του ΠΑΜΕ, «η εργοδοσία προκλητικά αρνήθηκε συνάντηση με τους συνδικαλιστές επικαλούμενη τάχα φόρτο εργασίας και κάλεσε την αστυνομία. Οι συνδικαλιστές ξεκαθάρισαν ότι τρομοκρατία και παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης δε θα γίνει ανεκτή. Το ταξικό εργατικό κίνημα έχει και τον τρόπο και την εμπειρία να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα».

Υπογραμμίζει πως πρέπει «τέτοιου είδους προκλήσεις της εργοδοσίας να πεισμώσουν τους εργαζόμενους και να αποτελέσουν πρόσθετο κριτήριο συμμετοχής στην απεργία την Τετάρτη στις 17 Μάη και στην απεργιακή συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις 10.30 το πρωί».

902.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα