επικαιρότητα

Στη Ρόδο ο Γκέρχαρντ Σρέντερ. Σε ποιο ξενοδοχείο έμεινε (pic)Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ με τα στελέχη του Amathus και τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Μισθό

Στην Ρόδο, σε ιδιωτική επίσκεψη διακοπών, βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο ο Γερμανός πρώην Καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ.
Η προεδρική σουίτα που έμεινε ο πρώην Καγκελάριος

Η επιλογή διαμονής του ήταν το πολυτελές ξενοδοχείο Amathus Elites Suites, βραβευμένο για άλλη μία χρονιά στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας (3ο σε κατάταξη) από το Tripadvisor και όχι μόνο.Ο κ. Σρέντερ με τον Γιάννη Μισθό

Ο Γερμανός πρώην Καγκελάριος δήλωσε ενθουσιασμένος με την διαμονή του, την φιλοξενία, καθώς και με τις ομορφιές του νησιού, καθώς επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, όπου ήταν πολύ φιλικός και εγκάρδιος με όλους όσοι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Δοκίμασε την ελληνική κουζίναΣτην Βαρκαρόλα απόλαυσε το δείπνο του ο Γερμανός πρώην Καγκελάριος

Επίσης δοκίμασε την ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές γεύσεις της Ρόδου και της χώρας, απολαμβάνοντας το δείπνο του τόσο στο εστιατόριο Varkarola του ξενοδοχείου που φημίζεται για τα ιδιαίτερα μενού του, το σέρβις και τους παραδοσιακούς του μεζέδες, όσο και σε εστιατόρια στην Ρόδο. Δεν παρέλειψε να δοκιμάσει φρέσκο ψάρι, χταπόδι, καλαμάρι, και γαριδάκι συμιακό.

ΚαιΤο εξαιρετικό Spa του Amathus

βέβαια δεν παρέλειψε να χαλαρώσει και να απολαύσει το Spa του ξενοδοχείου, πολυβραβευμένο και ένα από τα πιο ελκυστικά στην Ελλάδα, με μοναδική ποιότητα υπηρεσιών.

Με την αποχώρησή του, σήμερα το πρωί, ευχαρίστησε την Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, ευχήθηκε καλή σεζόν και δήλωσε πως σίγουρα θα επιστρέψει στη Ρόδο.

Και βέβαια η φιλοξενία στην Ελλάδα, τόσο υψηλών προσκεκλημένων, αποτελεί σημαντική διαφήμιση για την χώρα και τον ελληνικό Τουρισμό.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα