ροή ειδήσεων

Sky Express: Προσοχή! Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της!



Μεγάλη ταλαιπωρία και σε σχεδόν σταθερή βάση υφίστανται οι επιβάτες που επιλέγουν την εταιρία Sky Express για τις πτήσεις τους.


Η σχετικά νεαρή αεροπορική εταιρία που μετράει κάτι παραπάνω από μια δεκαετία πτήσεων και στα πρώτα της βήματα έδειξε θετικά στοιχεία, φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της απέναντι στο επιβατικό κοινό που την επιλέγει. Τα δρομολόγια της πολλές φορές παρουσιάζουν πολύωρες (!) καθυστερήσεις ταλαιπωρώντας και βάζοντας σε μεγάλες περιπέτειες τους επιβάτες της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δρομολόγια της εταιρίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε προς τη Μύκονο. Οι αναχωρήσεις από την Αθήνα είχαν από μία ως δύο ώρες καθυστέρηση και αυτές από τη Μύκονο ως τρεις ώρες καθυστέρηση. Πολλοί επιβάτες έχασαν τις πτήσεις ανταποκρίσεων ενώ η ταλαιπωρία όλων ήταν ατελείωτη.

Και αν όλα αυτά συμβαίνουν τώρα που δεν έχει κορυφωθεί η τουριστική σεζόν προφανώς τα πράγματα θα χειροτερέψουν την περίοδο του high season. Σε μια χρονιά που περιμένουμε τόσα από τον τουρισμό πρέπει όλοι να κάνουμε το καλύτερο για να ξαναέρθουν και του χρόνου οι τουρίστες. Και όσοι δεν μπορούν να τα κάνουν θα πρέπει να ελεγχθούν για την ασυνέπεια τους.

newsit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *